Yeni Dünya Vakfı Özel Keçiören Yüksek Öğrenim Kız Yurdu’nu ziyaret eden Genel Başkan Mahmut Göksu incelemelerde bulundu.
Göksu beraberinde YDV Ankara Şubesi yöneticileriyle birlikte Keçiören’de yapımı tamamlanan yurt binasını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı için kayıtların alınmaya başlandığı Yeni Dünya Vakfı Özel Keçiören Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu; aile sıcaklığında, güvenli ve huzurlu bir ortam sunuyor. Yeni bina ve tefrişatıyla öğrencinin konforu ön plânda tutulan yurtta; rahat ulaşım, internet, kütüphane ve ihtiyaç duyulabilecek bütün donanımlar mevcut. Ayrıca öğrencilerin eğitimlerine ve değerlerine değer katarak ziyadeleştirecek her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerle desteklenmesi için gerekli altyapı hazırlanmıştır.
Çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Göksu, binanın taahhüt edilen tarihten önce tamamlanarak, Yeni eğitim öğretim yılı için hazır hale getirilmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ydv afiş