X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.

Şube Haberleri

Balıkesir'li Gençler Huzurevi Rehabilitasyon Merkezini ziyarette bulundular
Balıkesir'li Gençler Huzurevi Rehabilitasyon Merkezini ziyarette bulundular
Balıkesir Yeni Dünya Vakfımız tarafından; Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve Balıkesir Huzurevi Rehabilitasyon Merkezinde konuk edilen büyüklerimizin katılımıyla akıl ve zekâ oyunları etkinliği gerçekleştirildi.  Gençlerimizin sevgi, saygı başta olmak üzere temel ve evrensel değerlere sahip “Amel-i Salih’in” bilincinde yetişmesi,  nesiller arsında iletişimi artırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte,  büyüklerimizi zihinsel ve moral anlamda güçlendirecek oyunlar birlikte oynandı.
Yeni Dünya Vakfı'nın Bandırma Şubesi Törenle Açıldı.
Mys
Yeni Dünya Vakfı'nın Bandırma Şubesi Törenle Açıldı.
Yeni Dünya Vakfı'nın Bandırma Şubesi Törenle Açıldı.   Yeni Dünya Vakfı'nın Balıkesir Bandırma şube açılışına Kaymakam Sn. Engin Aksakal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mutlu Aslan, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sn. Mahmut Göksu Balıkesir Şube Başkan Vekili Sn. Yücel Özek, Vakfın Bandırma Şube Başkanı Sn. Ahmet Okbay, On Yedi Eylül Üniversitesi akademisyenleri ve AK Parti İlçe Teşkilatının katılımıyla gerçekleşti. Bizi yalnız bırakmayan, uzaktan ve yakından gelip heyecanımıza ortak olan dualarını esirgemeyen tüm vakıf dostlarına teşekkür ederiz.
ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER FİLİSTİN İÇİN TOPLANDI
ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER FİLİSTİN İÇİN TOPLANDI
Erzurum şubesi olarak ilimizdeki misafir öğrencilerimizle ülke tanıtım programı başlattık. İlk tanıtım ülkemiz Filistinli gençlerimizdi.   Yeni Dünya Vakfı Erzurum Şubesinde düzenlenen programda Erzurum’da öğrenim gören yabancı öğrenciler vakıf bünyesinde toplanarak Filistin ve İsrail zulmünü kınamak ve yapılan soykırıma dikkat çekti. Toplantıya Filistinli öğrenciler yöresel yemekleri olan ’Kıdra’ isimli yemeklerini Türk, Yemen, Fas, Mısır, Suriye, Moritanya’dan katılan öğrencilere ikram ettiler. Toplantıya ev sahipliği yapan Yeni Dünya Vakfı Erzurum Şube Başkanı Ayhan Akbulut, "Yeni Dünya Vakfı Erzurum şubesi olarak yeni dünyaya ait için söyleyecek sözü olanların konuşacağı ve buluşacağı bir platform oluşturmaya çalışıyoruz. Yeni dünya bu gençlerle yükselecek İnşallah" dedi. Toplantıya katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Filistin’in tarihsel süreci ve Filistin tarihi ile ilgili geniş bilgiler vererek, “Filistinli öğrencilerimizle burada sohbet etme imkanı bulduk. Müslüman coğrafyasında Müslüman çocuklar öldürülüyor. İnşallah bu ümmet bu millet uyanır” diye konuştu.
"Medya ve Bilinç" temasıyla 9. TDV Devr-i Alem Gençlik Fuarını gerçekleştirdik
Türkiye Diyanet Vakfı KAGEM bünyesinde 10-12 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara Kocatepe Camii Fuar Alanında "Medya ve Bilinç" temasıyla gerçekleştirildi. 9. TDV Devr-i Alem Gençlik Fuarı'nda Yeni Dünya Vakfı olarak 3. stantta yerimizi aldık. Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ın teşrifleriyle Açılışı yapılan 9. TDV Devr-i Alem Gençlik Fuarı'nda Yeni Dünya Vakfı olarak standımızı açtık. Ziyaret sırasında Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş’a YDV Ankara Şube Başkanı İlyas Aydoğan vakfımız ve faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.
Kabul Et