Yeni Dünya Vakfı >

Yeni Dünya Vakfı'ndan İstanbul Valiliği'ne Ziyaret

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve beraberindeki heyet, 30 Aralık Çarşamba günü İstanbul Valisi Vasip Şahin’i ziyarette bulundular.
Ziyaret esnasında vakıf çalışmaları hakkında bilgi veren Mahmut Göksu ‘’Vakfımız valilik ile aynı semtte hatta komşuyuz. Komşuların bir birini tanıması ilişkilerini güçlendirmesi gerekir. Bu çerçevede sizleri ziyaret ederek vakfımızın yapmış olduğu bir takım faaliyetleri sizinle paylaşmayı uygun gördük. kabulünüzden dolayı teşekkür ederim’’ dedi. Vali Şahin de teşekkür ederek ‘’Vakıf çalışanları gönüllülük esasına göre sürdürülen önemli bir alandır. Geçmişte büyük bir medeniyetin izleri hep vakıf eserlerinde görülür. Devlet olarak üzerimize düşen görevleri yaparken devletin yapacağı bazı işlerde STK’ların desteği her zaman önemlidir. Yeni Dünya Vakfı’nın çalışmalarını takdir ediyor, bu işe katkı veren tüm vakıf gönüllüsü arkadaşları tebrik ediyorum. Bu hususta bize düşen bir görev olduğu zaman da yardımcı olacağımızı ifade etmek istiyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyaret esnasında Onursal Başkan ve Mütevelli Heyet üyesi Halil İbrahim Demir, Mütevelli Heyet Üyelerinden Mustafa Akçay, Mehmet Çelik, Yönetim Kurulu Üyelerinden Av. Fatih Çetin, Doç. Dr. Cüneyt Yüksel Komisyon Bşk. Basri Özbay ve Genel Merkez Danışmanı İsmail Çardak da hazır bulundu.DSC_0461