Yeni Dünya Vakfından Fatih Belediyesine Ziyaret - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfından Fatih Belediyesine Ziyaret

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 11 Haziran 2014

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu başkanlığında; Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

YDV’nin ziyareti ile iki kurum istişarede bulunarak; toplumsal sorunların çözümü ve vizyoner projeler hakkında verimli öneriler paylaştı. Vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verilirken; gençlik ve eğitim gibi önemli konularda işbirliği ile hareket etmeye karar verildi. Toplantıya Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Mütevelli Heyeti Üyesi Mustafa Akçay, Halil İbrahim Demir, Yön. Kurulu Üyesi Doç. Dr. Cüneyt Yüksel ve Yeni Dünya Vakfı Genel Başkan Danışmanı Osman Çalım katılırken; ev sahipliğini Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptı.

Yerel Yönetimler ile STK’ların işbirliği ve fikir paylaşımında bulunmasının son derece önemli olduğunun bilincinde olan YDV; Fatih Belediyesi’ne gerçekleştirilen ziyaret ile uzun soluklu işbirliği süreci başlatmış oldu.