Yeni Dünya Vakfı'ndan Bir Dizi Ziyaret ve Kabul... - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı'ndan Bir Dizi Ziyaret ve Kabul…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 15 Aralık 2015

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu beraberindeki heyet, TBMM Başkanı seçilen İsmail Kahraman’a ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak Bakanlar Kurulu’nda görev alan Süleyman Soylu’ya tebrik ziyaretinde bulundu.
1 Aralık’ta TBMM’deki makamında Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ı ziyaret eden Genel Başkan Göksu; Kahraman’ın bu makama seçilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. MTTB eski Genel Başkanı olması hasebiyle İsmail Kahraman’ın bir vakıf insanı olarak bu göreve çok büyük katkılar sağlayacağını da dile getiren Göksu; beraberindeki heyetle birlikte sürecin hayırlı olması temennilerinde bulundu.
YDV Genel Başkanı ve beraberindeki heyet, 14 Aralık’ta da 1 Kasım seçimlerinden sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak yeni kabinede yer alan Süleyman Soylu’yu makamında ziyarette bulunarak tebrik ettiler. AK Parti Teşkilâtlanma Başkanlığı yaptığı dönemde Soylu ile birlikte Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı olarak mesai yapan Mahmut Göksu ve ekibinin ziyareti son derece samimi ve verimli geçti.
Bu ziyaretlerde Genel Başkan Göksu’ya eşlik eden heyette Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Ankara Şube Denetleme Kurulu Başkanı Recep Yıldırım, Spor Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Ergün Dağcıoğlu ve Genel Başkan Danışmanı Süleyman Dündar yer aldı.
Kabuller YDV Ankara Şubesi’nde…
Yeni Dünya Vakfı Ailesini TBMM’de temsil eden İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Uşak Milletvekili Alim Tunç ve Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz 8 Aralık’ta YDV Ankara Şube’ye ziyarette bulundular.
Genel Başkan Mahmut Göksu, Ankara Şube Başkanı ve Mütevelli Heyet Üyesi Ali Toköz, Ankara Denetleme Kurulu Başkanı Recep Yıldırım ve bazı vakıf üyeleri ile istişare ve sohbet ortamında geçen ziyaret memnuniyetle tamamlandı.
Yeni Dünya Vakfı İlim Yayma Cemiyeti, ÖNDER ve Turkiye Diyanet Vakfı’nı 10 Aralık’ta Vakfın Ankara Şubesi’nde ağırladı.
İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve TDV Genel Müdürü İsmail Palakoğlu nezdinde gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Mahmut Göksu, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Ankara Şube Denetleme Kurulu Başkanı Recep Yıldırım ve çok sayıda Vakıf Yöneticisi ev sahipliği yaptı. Taraflar ziyaretten kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon içerikli bir dizi karar ve projeyle müstefid olarak ayrıldı.
Bir Ziyaret de Genel Merkez Gençlik Kolları’ndan Genel Başkan Mahmut Göksu’ya…
Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Gençlik Kolları, 7 Aralık’ta Genel Başkan Mahmut Göksu’yu AK Parti Genel Merkez Teşkilâtlanma Başkanlığı’ndaki makamında ziyaret etti.
Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kürşat Tatoğlu, Genel Sekreter Fatih Göksu, Ar-Ge ve Projeler Başkanı Furkan Hekimoğlu ve Gençlik Kolları Üyesi Ali Kırmızı tarafından gerçekleştirilen ziyarette gençler, Genel Başkan Göksu ile “Gençlik Projeleri” üzerine hasbihal ettiler.
meclisss
csgb genclik onder