434535

Yeni Dünya Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ile Diyanet  Görevlileri 16.12.2014 Salı günü İstanbul / Eminönü’nde Bab-ı Hayat Restaurant‘ta yemekte buluştu.

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez yöneticileri 1996 yılında Vakfın ilk kurulduğu yer olan İstanbul’da Din Görevlilerine bir vefa yemeği verdi. Saat 19:00’da başlayan yemeğin  ardından  katılımcılar  kendilerini tanıttılar, tanışma bittikten sonra Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sn. Mahmut GÖKSU söz alarak Vakfa hizmeti geçenlere teşekkür etti. Vakfı tanıttı, sonra da Vakfın Proje ve faaliyetlerini tanıtıcı bir konuşma yaptı. Konuşmasında özetle gençlerle ilgilenilmesi gerektiğini vurguladıktan sonra “BİZ BİR AİLEYİZ PROJESİ ” ni  Vakıf olarak hayata geçirmek istediklerini, bu konuda din görevlilerinden de yardım beklediğini, Projenin Yönetim kurulu üyesi Şenel KIZILCA tarafından yürütüldüğünü, Yeni Dünya Vakfı’nın herkesi kucakladığını,  bu vakfın herkesin vakfı olduğunu, gençlerle mutlaka yakından ilgilenilmesi gerektiğini,  biz ilgilenmezsek bir başkasının ilgileneceğini,  ilgilenilmeyen  gençlerin bizden kopabileceğini  ifade ettikten sonra. Bu gençlerin  geleceğimizi imar edeceğini ve geleceğin idarecileri olacağını, Ayrıca Vakfımızın İslam Dünyası Seminerlerinin her cumartesi  13:00-16:00 saatleri arasında Eminönü Halk Eğitim  Merkezinde  ( Eski MTTB Genel Merkez Binası ) toplam 32 hafta devam edeceğini bu seminerlere katılmanın çok yararlı olacağını, seminerlerin halka, öğrencilere açık  ve ücretsiz olduğunun  duyurulmasını istedi.
Söz olan katılımcılar, bizi bir araya getiren vakıf yöneticilerine teşekkürlerini sunduktan sonra, vakfın çok yararlı işler yaptığını ve bu başarıların devamını dileyip desteklerinin devam edeceğini ifade ettiler..

788787

2523