“Yeni bir dünya için çalışıyoruz.” anlayışıyla yola çıkan; öncelikle gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı, bilgili, kültürlü, ahlaklı, yeniliklere açık, aydın birer şahsiyet olmalarını sağlayarak milletimizin huzur içinde kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak için kurulan Yeni Dünya Vakfı yeni dönem çalışmaları için toplandı. 8 Şubat 2014 Cumartesi günü vakfın İstanbul’da bulunan Genel Merkezi Hadım Hasan Paşa Medresesi’nde toplanan vakıf yöneticileri ve davetliler yapılması düşünülen konular hakkında istişarelerde bulundular.

Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut GÖKSU istişare toplantısında yaptığı konuşmada “Vakıflar ve dernekler hepimiz için birer hizmet aracıdır. İnsanlığın kurtuluşu ve bu ülkenin selameti için herkesin şu günlerde daha çok çalışması gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Yeni bir dünyanın kurulması için sorumluluk almaktan çekinmeyen, kişiliği ve karakteri sağlam, kendisini ülkesine ve insanlık âlemine vakfetmeye hazır bir herkesi bu çatı altında hizmet etmeye davet ediyoruz. Yeni Dünya Vakfı’na internet üzerinden de üye olmalarını bekliyoruz.’ dedi.

Bir Yanıt bırak

Translate »