Yeni Dünya Vakfı bütün yurdu yasa boğan Soma Madeni kazasından hemen sonra aldığı bir kararla yardım kampanyası başlattı. Alın teri ile çalışarak evine ve çocuklarına helâl lokma götürebilmek için yerin metrelerce altına inen ve bir daha gün ışığı göremeyen yüzlerce baba bütün ülkeyi yasa boğdu.

Böyle günlerde kenetlenmenin ve dayanışmanın en has örneklerini veren vakıf kültürü; Osmanlı Medeniyeti’nin mirasına sahip çıkan kurumların başında geliyor. Bu bilinç ve misyonla hareket eden Yeni Dünya Vakfı bugüne kadar sahip çıktığı yüzlerce öğrenci ile en çok bursiyeri olan vakıflar arasında yerini aldı. Şimdi de toplumsal sorumlulukla hareket ederek toplumun vicdanı olmak, yaraları sarmak, maddî ve manevî destek olmak amacıyla Soma’nın yetimlerine el uzatıyor.

Yeni Dünya Vakfı bu çorbada bir kaşık da benim tuzum olsun diyen bütün yardımsever vatandaşları kampanyanın bir parçası olmaya davet ediyor.

Vakıf Bank Yeni Dünya Vakfı Soma Yardım Kampanyası

IBAN No: TR86 0001 5001 5800 7302 2231 90