Yeni Dünya Vakfı Resim Yarışması Ödül Töreni Gerçekleşti... - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Resim Yarışması Ödül Töreni Gerçekleşti…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 24 Mayıs 2016

Yeni Dünya Vakfı Adıyaman Temsilciliği, Adıyaman il genelinde düzenlenen, Yeni Dünya Vakfı ile Güzel Sanatlar Lisesinin ortaklaşa düzenlediği resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
Yarışmada “Yeni Dünya” temalı resimler yaparak yarışmaya katılan 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin, tasvir etmiş olduğu Yeni Dünya’yı kağıtlara aktarması istendi. 200’ün üzerinde eser ile katılımın sağlandığı yarışmada, Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü Öğretmenlerinden oluşan bir komisyon ile yapılan değerlendirme neticesinde ilk üç eser belirlendi.
Ödül Törenine; Adıyaman Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, TPAO Bölge Müdürü Salih Bütün, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Yeni Dünya Vakfı Temsil Heyet Başkanı Uğur Dündar ve yönetim kadrosu katıldı. Yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere Adıyaman Vali Yardımcısı, Adıyaman Belediye Başkanı ve İl Milli Eğitim Müdürü tarafından ödülleri verildi. Ardından vakfın tanıtım filmini izleyen hazirun, sergiyi gezerek tören yerinden ayrıldı.
Katılım sağlayan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir ve tüm katılımcılara teşekkür edilmesi ve hatıra fotoğrafıyla program nihayete erdi.