Yeni Dünya Vakfı Mardin Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Mardin Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2014

mardinYeni Dünya Vakfı Mardin Temsilci Başkanı Halit Bilgin Mardin ili için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından Mardin ili Mülakat Listesini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Bilgin şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı Mardin Temsilciliği olarak 20 Eylül 2014 tarihlerinde bursiyer adayları ile mülakatlar yapacağız. Yeni açılan temsilciliğimiz için hayırlı olsun. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmelidirler ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar.”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

Mardin Temsilciliği Başkanı: Halit Bilgin

Mardin Temsilciliği Mülakat Tarihi: 20 Eylül 2014 Saat : 13.00

Mardin Temsilciliğie Mülakat Adresi:  Selahaddin Eyyübi Yurdu, Hürriyet Mahallesi 13 mart İlköğretim Okulu arkası No:101 Artuklu/MARDİN

Mardin Temsilciliği İrtibat Telefon: 0 532 352 79 16, 0 506 621 06 00

Mardin Temsilciliği Mülakat Listesi: MARDİN MÜLAKAT LİSTESİ