Yeni Dünya Vakfı >

Yeni Dünya Vakfı Koordinasyon Toplantısı…

IMG_9288
Kurulduğu günden bu yana sayısız vakıf hizmetine imza atan Yeni Dünya Vakfı, yapılan çalışmaları ve yeni dönem hedeflerini değerlendirmek üzere 4 Ağustos Salı günü İstanbul Bika Suites Hotel’de Mütevelli Heyeti,  Genel Merkez Yönetim ve Denetim Kurullarının katılımı ile Koordinasyon Toplantısını gerçekleştirdi.
Vakıf Genel Başkanı’mız Mahmut Göksu, Onursal Başkanımız Halil İbrahim Demir, Mütevelli Heyeti’mizden Ekrem Görçeker, Mustafa Çokyaşar, Kahraman Galav, Hasan Tekke, Halil İbrahim Demir, Ahmet Baha Öğütken, Mehmet Çelik, Ercan Çimen, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizden Fatih Çetin, Şenel Kızılca, Genel Merkez Denetim Kurulu Üyelerimizden Ali İhsan Yılmaz ve M. Sadi Öksüz katıldılar.
Burs Hizmetleri, Kültür Gezileri, İslam Dünyası Seminerleri, Biz Bir Aileyiz Projesi, Kamplar, Eğitim Kursları konu başlıkları altında yaklaşık olarak 4 saat süren program sonrası katılımcıların oy birliği ile Komisyon Toplantılarının mutat olarak her ay düzenlenmesine karar verildi. Eylül ayı Komisyon Toplantısı Mütevelli Heyeti Üyemiz Gazi Akmercan ev sahipliğinde 8 Eylül Salı günü İstanbul’da toplanacaktır.
Katılımcılara 2014/2015 Dönemlerinde Yeni Dünya Vakfına sağladıkları destek ve katkıları için Teşekkür Belgeleri verildi. Vakıf Genel Başkanı Mahmut Göksu; geniş katılım için ayrı ayrı herkese teşekkür etti.
IMG_9374