Yeni Dünya Vakfı Konya Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Konya Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2014

KONYAYeni Dünya Vakfı Konya Temsilci Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin Konya ili için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından Konya ili Mülakat Listesini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Şahin şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı Konya Temsilciliği olarak 20-21 Eylül 2014 tarihlerinde bursiyer adayları ile mülakat yapacağız. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmeli ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dilerim”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

Konya Temsilciliği Başkanı: Prof. Dr. Adem Şahin

Konya Temsilciliği Mülakat Tarihi: 20-21 Eylül 2014 Saat : 10.00

Konya Temsilciliği Mülakat Adresi: Bemder, Başak Elmas Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Aziziye Mah. Mor Sk. No:8 Hz.Mevlana Türbesi Civarı Karatay/Konya

Konya Temsilciliği İrtibat Telefon: 0507 973 66 03, 0533 382 93 11

Konya Temsilciliği Mülakat Listesi: KONYA MÜLAKAT LİSTESİ