Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2014

KIRIKKALEYeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsilci Başkanı Mehmet Demir Kırıkkale ili için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından Kırıkkale ili Mülakat Listesini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Demir şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Temsilciliği olarak 24 Eylül 2014 tarihinde bursiyer adayları ile mülakat yapacağız. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmeli ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar. Temsilciliğimiz Vakfımız ve Kırıkkale adına hayırlı olsun.”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

Kırıkkale Temsilciliği Başkanı: Mehmet Demir

KırıkkaleTemsilciliği Mülakat Tarihi: 24.09.2014 Saat: 11:30-14.30

Kırıkkale Temsilciliği Mülakat Adresi: Yenidoğan mah. Osman Tiryaki cad. 599 sk. Sayın Apt. 3/4 Merkez-KIRIKKALE

Kırıkkale Temsilciliği İrtibat Telefon: 0532 385 02 69

Kırıkkale Temsilciliği Mülakat Listesi: KIRIKKALE MÜLAKAT LİSTESİ