Burs Sonuçları >

Yeni Dünya Vakfı İzmir Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı

İZMİRYeni Dünya Vakfı İzmir Temsilci Başkanı Nazım Aydın İzmir ili için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından İzmir ili Mülakat Listesini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Aydın şunları söyledi: “Aylar öncesi açılışını yaptığımız Yeni Dünya Vakfı İzmir Temsilciliği olarak 20-21 Eylül 2014 tarihlerinde bursiyer adayları ile mülakat yapacağız. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmeli ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dilerim”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

İzmir Temsilciliği Başkanı: Nazım Aydın

İzmir Temsilciliği Mülakat Tarihi: 20-21 Eylül 2014 Saat : 10.00-16.00

İzmir Temsilciliği Mülakat Adresi: Mehmet Akif Ersoy mah. Dr. Ali Karaman cad. No:11 Kemalpaşa/İzmir

İzmir Temsilciliği İrtibat Telefon: 0232 878 96 62, 0533 707 96 27, 0532 673 03 70

İzmir Temsilciliği Mülakat Listesi: İZMİR MÜLAKAT LİSTESİ