IMG_4182
Yeni Dünya Vakfı İş Adamları Konseyi 5 Aralık Cumartesi günü Beylikdüzü Nil Garden Cafe ve Restoran’da bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Vakfın Onursal Başkanı Halil İbrahim Demir başta olmak üzere, geniş bir katılımla gerçekleşen gala yemeğinde işadamlarına hitap eden Genel Başkan Mahmut Göksu şunları ifade etti: “Her geçen gün yapısını güçlendirerek ve büyüterek daha verimli ve kalıcı hizmetler vermeye gayret gösteren Yeni Dünya Vakfı; vakıf bünyesindeki ve vakıf dostu işadamlarıyla bir adım daha attı. Yeni Dünya Vakfı İşadamları Konseyi’nin kurulması ile vakfın vizyonu daha geniş bir imkân kazandı. Bu imkân aynı zamanda sorumluluğumuzu artırdı. Maziden âtiye taşınması vatanımız, milletimiz ve dünyanın vicdanı için hayatî önem arzeden misyonumuzu, vakıf geleneğimizi sürdürülebilir kılmak sizlerin varlığı, desteği ve beraberliği ile olacaktır. Vakfet, yaşa ve yaşat!”
Mert Şirketler Grubu Başkanı Halis Kahriman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli toplantı tanışma ve gündem değerlendirmeleri devam etti. Vakfın Mütevelli Heyeti, İstişare Kurulu ve Yönetimindeki İşadamlarının yanısıra pek çok İşadamının da iştirak ettiği toplantı, aile fotoğrafının çekilmesi ile son buldu. Yeni Dünya Vakfı İş Adamları Konseyi bundan sonra da mutad olarak toplanacak.
IMG_4194 IMG_4196 IMG_4213 IMG_4228 IMG_4235 IMG_4237 IMG_4246 IMG_4250 IMG_4254 IMG_4257 IMG_4262 IMG_4266