IMG_4342
Vakıf çatısı altında ki işadamlarının tanışma ve kaynaşmasını sağlayarak, karşılıklı ilişki ve iletişimlerini sürdürülebilir kılmak, üyeler arası geliştirilecek kuvvetli hukuk ile ekonomik ve fikrî alışveriş zemini oluşturmak, beraber satınalma, proje ortaklığı ve tecrübe paylaşımları ile iş birliği kültürünü zenginleştirmek için oluşturulan Yeni Dünya Vakfı İş Adamları Konseyi (İŞAK) olağan olarak her iki haftalık periyotta bir araya gelmeye karar verdi.

İlki 2 Aralık 2015 Cumartesi günü, Mert Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Halis Kahriman’ın ev sahipliğinde yapılan buluşmaların ikincisi 19 Aralık 2015 Cumartesi günü, Flekssit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Kızılöz’ün hamiliğinde gerçekleştirildi. Sırası ile Yeni Dünya Vakfı Onursal Başkanı Sayın Halil İbrahim Demir, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Çokyaşar, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şenel Kızılca ve ev sahipliğini üstlenen İş Adamı Sayın Ahmet Kızılöz katılımcılara hitap ettiler. Ayrıca misafir olarak toplantıya katılan Hollanda’nın ilk Türk milletvekili Sayın İsmail Yıldırım, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Sayın Muammer Coşkun ve Milli Emlak Marmara Bölge Müdürü Sayın Mehmet Habipoğlu söz alarak böyle güzide bir topluluk ile bir arada olmanın heyecan ve mutluluğunu paylaşıp, davet edildikleri için teşekkür ettiler. İŞKUR’un cazip fırsatlarını anlatan Sayın Coşkun’dan ayrıca münferit bir brief alınmasına karar verildi.
Toplantıda Mütevelli Heyet Üyesi ve Esenler Belediye Genel Koordinatörü Sayın Mehmet Çelik, Spor-Sosyal İlişkiler Komisyon Üyesi ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Faruk Yıldız, İstişare Kurulu Üyesi ve Doğa Grup CEO’su Sayın Nihat Kırmızı, İstişare Kurulu Üyesi ve Temizel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Sayın Yavuz Bildik, Ar-Ge ve Projeler Komisyon Başkanı Sayın Muhammed Mermer, Burs ve Mali İşler Komisyon Başkanı Sayın Ali Hamdi Uzal,Kaynak Geliştirme ve Stratejik Planlama Komisyon Üyesi ve Bileşim Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Adem Çelik hazır bulundular.
İş adamlarının karşılıklı tanışması sonrası İstişare Kurulu Üyesi Sayın Necat Akdeniz Hoca’nın sohbet ve duası ile devam etti. Onursal Başkan Sayın Halil İbrahim Demir ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Çokyaşa’ın, programa ev sahipliği yapan Sayın Ahmet Kızılöz’e teşekkür mahiyetinde bir tablo takdimi toplantı son buldu. Aile fotoğrafının çekilmesi ile iş adamları vedalaşarak ayrıldılar. Bir sonraki toplantı 02 Ocak 2016 Cumartesi günü Gri Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdal Güzeldere ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.
IMG_4351 IMG_4354 IMG_4370 IMG_4376 IMG_4377 IMG_4321 IMG_4324 IMG_4326 IMG_4329 IMG_4383 IMG_4388 IMG_4398 Toplantısı