Yeni Dünya Vakfı Iğdır Temsilciliği Mülakatları - Yeni Dünya Vakfı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 1 Ekim 2014

1

Iğdır İl Temsilciliği olarak Iğdır il temsilcimiz Abdulcabbar BAŞTEMUR’UN İŞYERİNDE 26 Eylül Cuma günü mülakatlarını gerçekleştirdi. Mülakatlara IĞDIR, KARS ve çevre illerden katılım oldu. Öğleden sonra saat 14′de başlayan mülakatlar akşam 17′ye kadar devam etti. Temsilci Heyeti Başkanı Abdulcabbar BAŞTEMUR Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim AKKUŞ ve Hasan GÜNEŞ, İstişare Heyeti Üyeleri Yüksel KURNAZ ve Haci KALKAN ile birlikte dönüşümlü olarak mülakatlar gerçekleştirildi. Mülakatlarla ilgili duygu ve düşüncelerini almak istediğimiz Iğdır İl Temsilcilik Heyeti Başkanı Abdulcabbar BAŞTEMUR şunları söyledi:
“Öğrencilerimizle yeni vakıf binamızda yeni bir mutlulukla bismillah demenin huzurunu yaşıyoruz.Uzak illerden buraya gelerek bizleri onurlandıran kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. 10-15 arası öğrenci ile mülakat gerçekleştirdik. Onları bizzat tanımanın yanında gözlerindeki heyecana ortak olmaya çalıştık. Oldukça verimli ve bol muhabbetli bir mülakat oldu. Bu süreçte mülakat boyunca sırada beklettiğimiz öğrencilerimize sabırlarından ötürü teşekkür ederim ve bizleri hoş görmelerini rica ederim. Mülakat komisyonundaki arkadaşlarıma ve büyüklerime de böylesi bir ortamda vakfımızı temsil ettikleri için teşekkürü bir borç bilirim.”

2