Yeni Dünya Vakfı Iğdır Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Iğdır Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2014

IGDIRYeni Dünya Vakfı Iğdır Temsilci Başkanı Abdülcebbar Baştemur Iğdır ili için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından Iğdır ili Mülakat Listesini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Iğdır şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı Iğdır Temsilciliği olarak güzel ülkemizin en doğusunda vakfımızın temsil çalışmalarına burs mülakatları ile başlıyoruz. 26 Eylül 2014 tarihinde bursiyer adayları ile mülakat yapacağız. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmeli ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dilerim. Temsilciliğimiz Vakfımız ve Iğdır adına hayırlı olsun.”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

Iğdır Temsilciliği Başkanı: Abdülcebbar Baştemur

Iğdır Temsilciliği Mülakat Tarihi: 26 Eylül 2014 Saat:14.00

Iğdır Temsilciliği Mülakat AdresiSMMM Haci Kalkan, Söğütlü Mah. İstanbul Pasajı Sok. No:2 Azat Ertaş İşhanı Kat:2 No:1 Merkez-Iğdır

Iğdır Temsilciliği İrtibat Telefon: 0476 227 33 66 – 226 24 55 – 227 00 07, 0530 313 32 90

Iğdır Temsilciliği Mülakat Listesi: IĞDIR MÜLAKAT LİSTESİ