Yeni Dünya Vakfı Hacı Bayram-ı Veli Gençlik, Kültür ve Eğitim Merkezi SunumuAnkara Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Çalışma Programı ve Bütçesi çerçevesinde, Sosyal Kalkınma Altyapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı dâhilinde Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi‘nin Ankara Kalkınma Ajansına sunduğu Yeni Dünya Vakfı Hacı Bayram-ı Veli Gençlik, Kültür ve Eğitim Merkezi Projesi’nin sunumu Yeni Dünya Vakfının Altındağ Hamamönü’ndeki Ankara Şubesi’nde, 20.08.2014 tarihinde gerçekleştirildi.

Genel Koordinatörlüğü’nü Ankara Şubemiz Yönetim Kurulu üyelerimizden İsmail AKGÜN’ün yapacağı projede üyelerimiz ve aynı zamanda Proje ve Uluslararası Komisyon Üyeleri olan; Mustafa DOĞAN, Zafer GÜNGÖR ve Meltem BİLEN uzman yürütücü olarak görev almaktadırlar. Sunumun içeriğinde Vakfın tanımı ve Yeni Dünya Vakfının misyonu ve vizyonu anlatıldı. Aynı zamanda Hacı Bayram-ı Veli Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi Projesi’nin öncelikleri değerlendirildi.

Ayrıca projenin hedef grupları, projenin bütçesi ve yönetimi hakkında Yeni Dünya Vakfı yönetimi bilgilendirildi. Hacı Bayram-ı Veli Gençlik, Kültür ve Eğitim Merkezi binasının tamamlanmasından sonra Projemiz ile Yeni Dünya Vakfı Hacı Bayram-ı Veli Gençlik, Kültür ve Eğitim Merkezi’nin faaliyete geçmesi için gerekli olan restorasyon, tadilat, küçük çaplı inşaat işleri ve tefrişatı yapılacak, akabinde Ankara bursiyerlerimize kariyer ve kişisel gelişim alanlarında sertifikalı eğitimler verilecektir.