X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
Haberler >

Yeni Dünya Vakfı, Gönüller Arası Köprü Kurmaya Devam Ediyor...

Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale İl Temsilciliği; Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir Bey ve eşi, Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale İl Temsilcisi Satılmış Aksun ve eşi, Kırıkkale İl Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Firdevs Karapolat, Başkan Yardımcısı Gülseri Elmalı ve Mustafa Babayiğit ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere evinde ziyaret gerçekleştirerek dertlerine ortak oldu.
Ramazan ayı boyunca erzak yadımı ve ev ziyaretleri gibi çalışmaları tüm hızıyla devam eden Kırıkkale İl Temsilciliği, sadece Ramazan ayında değil diğer zamanlarda da faaliyetlerine hızlı şekilde devam etmeye kararlı gözükmekte.
Ramazan ayından sonra üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlayacak Kırıkkale İl Temsilciliği, ayrıca bursiyerler ve gençler için çeşitli eğitimler, seminerler ve sosyal aktiviteler hazırlayacaktır.
zz

Kabul Et