Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2014

GİRESUNYeni Dünya Vakfı Giresun Temsilci Başkanı Av. Sabri Öztürk Giresun ili için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından Giresun ili Mülakat Listesini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Öztürk şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı Giresun Temsilciliği olarak 22 Eylül 2014 tarihlerinde bursiyer adayları ile mülakatlar yapacağız. Bu mülakatlar yeni açılan temsilciliğimiz için inşallah ülkemize hayırlar getirir. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmelidirler ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar.”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

Giresun Temsilciliği Başkanı: Av. Sabri Öztürk

Giresun Temsilciliği Mülakat Tarihi: 22 Eylül 2014 Saat : 10.00

Giresun Temsilciliği Mülakat Adresi:  Vakıf Temsilcilik Binası, Cemal Gürsel Cad. Fatih İş Hanı Kat:4 Büro:16 Merkez/GİRESUN

Giresun Temsilciliği İrtibat Telefon: 0533 811 90 11

Giresun Temsilciliği Mülakat Listesi: GİRESUN MÜLAKAT LİSTESİ