Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez, Şube ve Temsilcilikler Dışı Mülakat Listesi Açıklandı - Yeni Dünya Vakfı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2014

YDV-MERKEZYeni Dünya Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çokyaşar Temsilciliğimizin olmadığı iller için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından Temsilcilik dışı Mülakat Listelerini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Çokyaşar şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı olarak İstanbul Genel Merkez (Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya ve Yalova mülakatlara çağrıldı), Ankara Şube ve 12 ilde temsilcilik olmak üzere tam 14 ilde merkezimiz vardır. Bu illerin dışında kalan ve mülakat listelerinde bulunan bursiyer adaylarımız kendilerine en yakın temsilcilik merkezlerimizde mülakatlara katılabilirler. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmeli ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dilerim.”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

Not: Listede bulunan bursiyer adaylarımız mülakata katılacağı en yakın temsilciliğimizden randevu alarak mülakatlara katılabilir.

Temslcilik dışı Mülakat Listesi: TEMSİLCİLİK DIŞI İLLER