Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Kadın Kollarında Bayrak Değişimi... - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Kadın Kollarında Bayrak Değişimi…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 3 Haziran 2016

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Yönetim ve Denetim Kurulu, Komisyonlar ve Kadın Kolları yeni dönem için yeni görevlendirmelerle yapısını güçlendirdi. Bu minvalde Emine Sarı, Kurucu Kadın Kolları Başkanı Serpil Zeynep Öz’den görevi devraldı. Öz, yeni dönemde Tanıtım Medya Komisyonunda görev aldı. Yine Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinden Nejla Sakarya Genel Merkez Yönetim Kurulunda, Gülsüm Sezgin ise Tanıtım Medya Komisyonunda vakıf çalışmalarına devam edecek. Vakıf programlarında görev alarak seminerler veren Ps. Esra Oras da bundan böyle Eğitim-Kültür-Sanat Komisyonunda görev üstlendi.
Bütün hanım arkadaşlarımıza yeni görevlerinde muvaffakıyet diler, hanımlarla daha da güçlenen vakıf yönetim kadrolarının hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.