Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanından T.C.D.D. Genel Müdürüne ziyaret - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanından T.C.D.D. Genel Müdürüne ziyaret

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 12 Eylül 2014

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sn. Mahmut GÖKSU, Yeni Dünya Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi – Ankara Şube Başkanı Ali TOKÖZ ve Ankara Şube Vakıf Danışmanı Süleyman DÜNDAR ile T.C.D.D. Genel Müdürü Sn. Süleyman KARAMAN’a ziyarette bulundular. Vakıf Genel Başkanı Sn. GÖKSU, vakıf faaliyetleri hakkında bilgi verdi; yeni dönem eğitim – kültür, burs çalışmalarının nasıl bir seyir izlediğinden bahsetti.T.C.D.D. Genel Müdürü Sn. KARAMAN’da bu tarzda verilen hizmetlerin çok önemli olduğunu, kendilerinin de böylesine güzel çalışmaların destekçisi olabilmenin gurur ve de huzur verici bir hareket olacağını ifade ettiler.

Vakıf hizmetlerinin ne kadar hassas ve özverili işler olduğunun altını çizen Vakıf Genel Başkanı Sn. GÖKSU, yaptıkları her bir hamleyi defalarca beyin süzgecinden geçirerek ortak bir akılla hareket ettiklerini, istişare kurulları kurduklarını ve bu konuda bilgisine danışacağımız kapısını çalmadığımız bir kişi bile kalmaksızın durmadan çalışacağımızı herkesin bilmesini istediğini ifade ettiler.

T.C.D.D. Genel Müdürü Sn. KARAMAN, bu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.Üzerlerine düşen bir görev olursa seve seve destek vereceklerini söylediler ve ziyaret sona erdi.