Vakfımızın Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından düzenlenen, Gençlik Çalıştay Kampına yoğunluklu olarak Ankara ve İstanbul olmak üzere toplam yedi şehirden Yeni Dünya Vakfı gençleri organizasyona katıldı. Genel Merkez ile birlikte Ankara, Giresun, İzmir/Ödemiş, Adıyaman, Kırıkkale ve Antalya temsilciliklerimiz organizasyona destek verdiler.

Kampımızın ikinci günü Yeni Dünya Vakfı gençlerini ziyarete gelen Sayın Genel Başkanımız Mahmut Göksu Aytepe tesislerini gezdikten sonra gençleri tek tek odalarında ziyaret etti. Yeni Dünya Vakıf gençleri Gençlik Kolları için hazırladıkları yönetmeliği Genel Başkana arz ettiler. Gençler ile bir araya gelen Sayın Genel Başkanımız Mahmut Göksu toplantıda Yeni Dünya Vakfı gençleriyle tecrübelerini paylaştı. Toplantıdan sonra Antalya Temsilcilik Başkanı Sayın Zekai Dursun ve kampta görev yapan görev yapan yetkililer Başkanımız Mahmut Göks’ dan hediye tablolarını aldılar.
Kocaeli İzmir Başiskele de düzenlenen kampta öğrenciler teknolojiden tamamen uzak ikili ilişkilere dayalı ve yeni arkadaşlıklar edinerek kardeşlik hukuk ve bilinçlerini kuvvetlendirdiler. Gençlik Çalıştay Kampına katılım sağlayan gençler söyleşi programlarının yanı sıra eğitmenler ve kamp liderleriyle birlikte dağ gezisine katılıp izcilik eğitimi aldılar ve paintball turnuvası düzenlediler.
Görüşlerini aldığımız gençler organizasyondan çok memnun kaldıklarını dile getirip başta Genel Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
IMG_3718 (600 x 400)
IMG_4153 (600 x 400)
IMG_4267 (600 x 400) IMG_4467 (600 x 400)