Yeni Dünya Vakfı Geleneksel İftar Programları Konya İle Başladı... - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Geleneksel İftar Programları Konya İle Başladı…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 11 Haziran 2016

Yeni Dünya Vakfı Konya Temsilciliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı 08 Haziran 2016 Çarşamba Günü, Mavera Kır Bahçesinde gerçekleşti. Şehir dışından gelen katılımcılara Selçuklu Belediyesi işbirliği ile şehir tanıtım programı gerçekleştirildi. Bu kapsamda misafirler Mevlana Müzesi, Karatay Medresesi, Kelebekler Vadisi ve Sille’yi yakından görme ve tanıma imkânına kavuştular. Genel Başkan Mahmut Göksu ve Genel Merkez Yöneticilerinin yanı sıra Ankara Şube başkanı Ali Toköz ve ekibinin de katıldığı iftar programında Konya protokolü ile hamiler ve öğrenciler biraya geldi.
İftar Programının açılış konuşmasını yapan Yeni Dünya Vakfı Konya Temsil Heyeti Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin: “Vakfımızın Konya’daki Çalışmaları bu yıl 3. senesine ulaştı. Her geçen gün hizmet ve etkinliklerimiz artarak devam edecek. Rabbim bizleri nice ramazanlara kavuştursun” ifadelerini kullandı. Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu :“Yeni Dünya Vakfı Olarak 1996 yılında İstanbul’da başlayan çalışmalar bugün Türkiye’nin değişik yerlerinde hızla devam etmektedir. Şube ve temsilcilik sayılarında önemli şekilde artış yaşanmaktadır. Geleneksel hale gelen bu iftarlara bir Ramazan boyunca biz de elimizden geldiğince eşlik etmeye çalışacağız.” şeklinde konuştu. Programın sonunda vakıf etkinliklerine 1 yıl boyunca katılım gösteren öğrencilere hediye takdimi yapıldı.
10 1 2 3 5 6 7 8 9