Yeni Dünya Vakfı Bursa Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Bursa Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2014

BURSAYeni Dünya Vakfı Bursa Temsilci Başkanı Mahmut Turunç Bursa ili için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından Bursa ili Mülakat Listesini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Turunç şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı Bursa Temsilciliği olarak faaliyetlerimize hız verdiğimiz şu günlerde Burs Mülakat faaliyeti olarak 20-21 Eylül 2014 tarihlerinde bursiyer adayları ile mülakat yapacağız. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmeli ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dilerim. Temsilciliğimiz Vakfımız ve Bursa adına hayırlı olsun.”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

Bursa Temsilciliği Başkanı: Mahmut Turunç

Bursa Temsilciliği Mülakat Tarihi: 21 Eylül 2014 09.00-16.00

Bursa Temsilciliği Mülakat Adresi: Demirtaş paşa mah. Ankara yolu üzeri Türe iş merkezi No:36 Kat 4 D:10 Osmangazi/ Bursa (İnşaatı devam eden Büyükşehir Bel. Binası karşısı)

Bursa Temsilciliği İrtibat Telefon: 0224 256 50 56, 0533 694 55 89

Bursa Temsilciliği Mülakat Listesi: BURSA MÜLAKAT LİSTESİ