Yeni Dünya Vakfı Burs Mülakatları Yurt Çapında Devam Ediyor...

Yeni Dünya Vakfı her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitime destek olmak, öğrencilere burs imkanı sağlamak adına zorlu ve yoğun bir sürece girdi. Vakfımız, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte, yeni dönem başvurularının yanısıra geçen dönemlerde de bursiyer olan öğrencilerle 12.000’i aşan bir ilgiye mazhar oldu.
Ön değerlendirmelerden sonra 3.000’i aşan öğrenci, başta İstanbul Genel Merkez ve Ankara Şube olmak üzere 15 Temsilcilikte mülakata davet edildi. 10 Ekim Cumartesi ve 11 Ekim Pazar günlerinde gerçekleşen mülakatlarda Genel Merkez’de 600, Ankara Şube’de 300, Adıyaman Temsilciliği’nde 150, Giresun Temsilciliği’nde 90 öğrenci ile birebir görüşüldü. Bu görüşmeler için Eğitimciler, vakıf yöneticileri ve çalışanları, kadın ve gençlik kollarından oluşan onlarca mülakat komisyonu, özveri, gayret, hassasiyet ve titizlikle çalıştı.
17 Ekim Cumartesi ve 18 Ekim Pazar günlerinde de yoğun bir mesaiyle İstanbul Genel Merkez, Ankara Şube ve bütün Temsilciliklerde devam edecek olan mülakatların 21 Ekim’de tamamlanması planlanıyor.



