Yeni Dünya Vakfı, Aylık Koordinasyon Toplantısını Gerçekleştirdi... - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı, Aylık Koordinasyon Toplantısını Gerçekleştirdi…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 8 Ağustos 2016

Yeni Dünya Vakfı; Genel Merkez Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulu, Komisyon Üyelerinin katıldığı Ağustos Ayı Koordinasyon Toplantısını 6 Ağustos Cumartesi günü, YEDİAK Koordinasyon Merkezinde gerçekleştirdi.
Yönetim Kurulu Üyesi Ekber Yıldız’ın yönetiminde gerçekleşen Koordinasyon Toplantısının açılışı, 15 Temmuz gecesi hayatını kaybeden vatandaşlar Kur’ân tilaveti ile anılarak yapıldı. Akabinde Genel Merkez Tanıtım Medya Komisyonunun hazırladığı “Darbeye Karşı Yeni Dünya Vakfı” videosu seyredildi.
Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, açılış konuşmasında; “Vakıf faaliyetlerinin ekip çalışmasıyla anlam kazanır, vakıf işi ekip işidir. Biz birbirimizle uyumlu çalıştığımız takdirde hedeflerimizi yerine getirerek topluma ve millete faydalı olabiliriz.” dedi. Konuşmasının ardından, yürüttüğü Genel Merkez Koordinatör görevinden ayrılma kararı alan Yunus Bostancı ve YEDİAK Yürütme Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılma kararı alan Ahmet Kızılöz’e teşekkürlerini ileten Mahmut Göksu, vakıf logolu seramik tabak takdiminde bulundu. Yaşanan duygusal anların ardından programa devam edildi.
Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Çetin, Yeni Dünya Vakfı’nın “Organizasyon Şeması” hakkında bilgi verdi. Genel Merkez, Şube ve Temsilciliklerin görevlerini ve işleyişini sunum eşliğinde konuklara aktardı.
Koordinasyon toplantısının yönetimini gerçekleştiren Ekber Yıldız, hazırlamış olduğu “Yeni Dünya Vakfı İş Planı” çalışmasını anlatarak programa katılanları bilgilendirdi. Devamında da Genel Merkez Komisyon Başkanları sırayla söz alarak komisyonların çalışmalarını ve hedeflerini kısaca anlattılar. Komisyon başkanlarının sunumlarının ardından toplantıya yemek arası verildi.
Koordinasyon Toplantısının 2. turunda, Komisyon Başkanları “İş Planı Değerlendirmesi” hakkında görüşlerini belirttiler. Toplantıya katılan her komisyon söz alarak düşüncelerini dile getirdi. Toplantı hakkında da görüşlerini belirten katılımcılar, Yeni Dünya Vakfı çatısı altında çalışmaların daha iyi nasıl yapılacağı konusunda istişarede bulundular. Son olarak Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu’nun kapanış konuşmasıyla program son buldu.