Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2014

antalyaYeni Dünya Vakfı Antalya Temsilci Başkanı Zekai Dursun Antalya ili için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından Antalya ili Mülakat Listesini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Dursun şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsilciliği olarak 20 Eylül 2014 tarihlerinde bursiyer adayları ile mülakat yapacağız. Antalya Temsilciliği’nin ilk kez yapacağı mülakatlara katılan tüm öğrencilere başarılar dilerim. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmeli ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar.”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

Antalya Temsilciliği Başkanı: Zekai Dursun

Antalya Temsilciliği Mülakat Tarihi: 20 Eylül 2014 Saat : 13.00

Antalya Temsilciliği Mülakat Adresi: Emalı Mah. Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi. Eski Antalya Ticaret Odası binası karşısı  – Sarı Bina  Kat/4 Daire: 29  Muratpaşa / Antalya

Antalya Temsilciliği İrtibat Telefon: 0507 971 91 84

Antalya Temsilciliği Mülakat Listesi: ANTALYA MÜLAKAT LİSTESİ