KADIN_KOLLARI

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Sekreteri Seffan Kılınç:
“Elimizde fenerle tek tek adam arayacağız”
Yeni Dünya Vakfı (YDV) Ankara Şubesi’nin Gençlik Kolları Başkanlığı ile Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, büyük ilgi gösterilen bir organizasyonla yeni döneme ‘merhaba’ dedi. Vakfın hayata geçireceği faaliyetlerin ön değerlendirmesinin yapıldığı buluşmada konuşan YDV Ankara Şube Sekreteri Avukat Seffan Kılınç, “Vakfımızın çatısı altında herkese tek tek ulaşarak gençlerimizin maneviyatı konusunda elimizden geleni yapacağız. Gerekirse elimizde fenerle tek tek adam arayacağız” dedi.
GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ
Ankara’nın nezih mekânlarından Çırağan Et Lokantası’nda 18 Eylül akşamı düzenlenen programa,ev sahibi olarak Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Sekreteri Avukat Seffan Kılınç’ın yanı sıra, Kadın Kolları Başkanı Birsen Gözlü, Gençlik Kolları Başkanı Fuat Aydos, Kadın Kolları Başkanlığı Proje Sorumlusu Meltem Bilen ile birim başkanları ile ve üyeler katıldı. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan faaliyetlerin ön değerlendirmesinin yapıldığı buluşmada, gençlik kollarında yeni dönemde görevi teslim alan başkan Fuat Aydos ve ekibi, kısa bir tanışmanın ardından yeni dönemde gerçekleştirmek istedikleri projeleri aktardı.
SIKINTILARI DİNLEYİP ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ
Samimi bir havada geçen programda gençlere hitap eden Şube Sekreteri Seffan Kılınç. “Bu yeni dönemde gençlerimizle daha sık bir araya gelerek onların dertlerini, sıkıntılarını dinleyip birlikte çözüm üreteceğiz.” dedi. Hayata dair tecrübelerini samimi bir dille paylaşan ve Peygamber Efendimiz ile sahabelerinin, ünlü düşünürlerin hayatlarından örnekler verdiği konuşmasında üstad Necip Fazıl Kısakürek’in “Bir adam yaratmak” eserine de atıfta bulunan Kılınç, “Bizler de Yeni Dünya Vakfı çatısı altında herkese tek tek ulaşarak gençlerimizin maneviyatı konusunda elimizden geleni yapacağız. Gerekirse elimizde fenerle tek tek adam arayacağız” diye konuştu.
ÜNİVERSİTE YAPILANMASI
Vakfın asıl amaçlarından birinin de ileriki dönemlerde oluşturacağı üniversite yapılanması olduğuna dikkat çeken Seffan Kılınç, vakfın kısa orta ve uzun planlarından bahsettikten sonra gençlerle bir araya gelmenin memnuniyetini dile getirdi. Dilek ve temennilerde söz alan Gençlik Kolları birim başkanları bu tür yemeklerin sık sık yapılmasını, vakıf yönetimi ile daha samimi ortamlarda bir araya gelmeyi istediklerini belirttiler. Konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında program sona erdi.