Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi Mülakat Listesi Açıklandı - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi Mülakat Listesi Açıklandı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2014

ANKARA_25Yeni Dünya Vakfı Ankara Şube Başkanı Ali Toköz Ankara ili için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından Ankara ili Mülakat Listesini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Toköz şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi olarak 20-21 Eylül 2014 tarihlerinde bursiyer adayları ile mülakatlar yapacağız. Aktif olarak 3 Burs Mülakat Komisyonunun çalışacağı mülakatlarda bursiyer seçimi yapacağız.

Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmelidirler ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar.”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

Ankara Şube Başkanı: Ali TOKÖZ

Ankara Şube Mülakat Tarihi: 20-21 Eylül 2014

Ankara Şube Mülakat Adresi: Hacettepe Mah. Fırın Sok. No:5 Hamamönü Altındağ – Ankara

Ankara Şube İrtibat Telefon: 0312 311 23 03

Ankara Şube Mülakat Listesi: ANKARA MÜLAKAT LİSTESİ