Yeni Dünya Vakfı Ankara şubesi Hanımlar komisyonu 8.12.2013 tarihinde Vakfın Hamamönü şubesinde olumsuz hava şartlarına rağmen yoğun bir katılımla toplandı. Ayşe Göksu Hanımefendinin Fatiha suresinin tefsiri ile başlayan sohbet daha sonra vakıf yöneticilerinden Birsen Gözlü’nün ”Osmanlıdan günümüze kadar gelen vakıf  hizmetlerinde kadınların eserleri,özellikle Kanuni döneminde Hürrem Sultanın bilinmeyen vakıf  yönü,hayratları ve yaptırdığı eserler konusundaki sohbetlerinden sonra istişare toplantısına geçildi.

Komisyonun daha faal  olabilmesi için bursiyerlerin sundukları fikir ve projeler tartışılarak önümüzde ki günlerde uygulayacakları aktiviteler kararlaştırıldı.Öğrencilerin sorun şikayet ve beklentilerinin ardından  toplantıya son verildi.

Bir Yanıt bırak