Yeni Dünya Vakfı AdıyamanTemsil heyetimiz bu dönem 5. si düzenlenen Meslek tanıtım günleri etkinliği ile Adıyaman Bilgi Anadolu Lisesi öğrencileri ile biraraya geldi. Yapılan toplantıda 11. ve 12. sınıf lise öğrencilerine Vakfın tanıtılmasının ardından mesleğinde deneyimli vakıf yönetim kurulu üyeleri öğrencilere sunumlar gerçekleştirildi.

Bu hafta İnşaat Mühendisliği, Mimarlık ve Akademisyenlik mesleklerinin sunumları yapılarak öğrencilere vizyon katma adına deneyimler paylaşıldı. Programa Temsil Heyet Başkanımız Sn. Uğur Dündar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Kadir AYDIN, Ömür ATMACA ve Vakıf İstişare Heyet Üyemiz Yusuf KIRMIZITAŞ katıldı. Bilgi Anadolu Lisesi Yaşar USLU bey programdan duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, vakfımızın yakın takipçisi
20160331_144816 20160331_143832  20160331_144840 20160331_151123olduğunu ve çalışmalarımızdaki etkinliğimiz hususunda takdirlerini ilettiler. Soru cevap ile tamamlanan söyleşinin ardından gençler Vakfımıza davet edilerek program sonlandırıldı.