Yeni Dünya Vakfı Adıyaman-Gölbaşı Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı - Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı Adıyaman-Gölbaşı Temsilciliği Mülakat Listesi Açıklandı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2014

GOLBASIYeni Dünya Vakfı Adıyaman-Gölbaşı Temsilci Başkanı M. Vakkas Atalay Adıyaman-Gölbaşı ilçesi için mülakat listelerinin açıklandığını duyurdu.

Yeni Dünya Vakfı 20 Ağustos-8 Eylül arasında kabul ettiği burs başvurularından Adıyaman-Gölbaşı ilçesi Mülakat Listesini açıkladı.

Mülakatlar hakkında Sayın Atalay şunları söyledi: “Yeni Dünya Vakfı Adıyaman-Gölbaşı Temsilciliği olarak faaliyetlerimize burs mülakatları ile başlayacağız ve 20 Eylül 2014 tarihinde bursiyer adayları ile mülakat yapacağız. Kendisine Ulaşılamayıp İsmi Mülakat Listesinde olmayan ve Mülakat Tarihinde Gölbaşı’da olup Başvuru Yapan Öğrencilerimizi de bekleriz. Başvuru yapmayanların Mülakata girmeleri mümkün olmayacaktır. Mülakata gelen adaylar mutlaka belgelerini yanında getirmeli ve mülakat yerinde, belirtilen gün ve saatte zamanında bulunmalıdırlar. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dilerim. Temsilciliğimiz Vakfımız ve Adıyaman-Gölbaşı adına hayırlı olsun.”

Mülakata gelirken getirilecek belgeler:

• Başarı Belgesi (Ara sınıflar için Transkript. Yeni Kayıtlar için ÖSYM Kazandı Belgesi)
  • Özgeçmiş (Kısa özgeçmiş, Ad-soyad, Telefon, E-mail, Üniversite, Bölüm)

Adıyaman-Gölbaşı Temsilciliği Başkanı: M. Vakkas Atalay

Adıyaman-Gölbaşı Temsilciliği Mülakat Tarihi: 20 Eylül 2014 Saat: 10.00-16.00

Adıyaman-Gölbaşı Temsilciliği Mülakat Adresi: Atatürk Bulvarı Ulu Cami Karşısı, Yurtiçi Kargo Üstü Kat:1 Gölbaşı-ADIYAMAN

Adıyaman-Gölbaşı Temsilciliği E-Posta :

Adıyaman-Gölbaşı Temsilciliği Mülakat Listesi: ADIYAMAN-GÖLBAŞI