X
Ör: Şube, Yurt veya İçerik adı ile yada anahtar kelime ile arama yapabilirsiniz.
EN
Etkinlikler >

YENİ DÜNYA AİLESİ TARİHİ BAŞKENT BURSA'DA

02 Mys 2017

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları ile bazı komisyon üyelerinin de aralarında bulunduğu 40 kişi, haftasonu düzenlenen Bursa gezisine katıldılar.
Fatih Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen gezi için Pazar günü sabah 07:00’de İstanbul’dan hareket eden kafile, dünyanın en uzun köprülerinden biri olan Osmangazi Köprüsü’nden geçerek saat 10:00 civarlarında Bursa’ya ulaştılar. İlk olarak Cumalıkızık Köyünü gezen Yeni dünya Vakfı kafilesi, daha sonra Emirsultan’da öğle yemeği yediler.
Osmanlı’nın kurucusu Osman Gazi ile diğer devlet büyüklerinin mezarlarını ziyaret edildikten sonra, Ulu Cami ve Koza Han’ı dolaşan heyet bol bol fotoğraf çekip kültür ve tarih dolu bir serüvenin kapılarını araladılar.
Kafile saat 18:00’de Bursa gezisini sonlandırarak İstanbul’a hareket etti.









Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında Daha fazla Bilgi için tıklayınız.
Kabul Et
Kapat