Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsilciliği, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı “Yeni Dünya Buluşmaları Antalya” programını, 18 Aralık Cuma günü Serik Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.
Yeni Dünya Vakfı 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nda gençlere yönelik ve yıl boyunca devam edecek olan “Yeni Dünya Buluşmaları” adı altında “Yeni bir dünya için yeni şeyler söylemek lâzım” sloganıyla bir dizi konferans plânladı. Alanında uzman ve etkin icra pozisyonlarında görev alan akademisyen, bürokrat, siyasî, gazeteci, yazar, mütefekkir vb. pek çok değerli ismi gençlerle buluşturmayı amaçlayan program eşzamanlı olarak vakfın şube ve temsilciliklerinde de hayata geçirilecek. İlki Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen konferanslar Antalya Temsilciliği ile devam etti. “Türk Milleti’nin Tarihsel Yürüyüşü ve Kırılma Noktaları…” manşetiyle gençlerle ve ilgili çok sayıda katılımcı ile buluşan Mücahit Türkyılmaz, soru ve cevap faslı ile de interaktif bir sunum gerçekleştirildi.
YDV Antalya Temsil Heyet Başkanı ve Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın konuşmacı Mücahit Türkyılmaz ve katılımcılara teşekkür konuşmasıyla sona eren programa basından ve gençlerden ilgi oldukça yüksekti.
IMG-20151218-WA0004 IMG-20151218-WA0007 IMG-20151218-WA0008 IMG-20151218-WA0003