YEDİAK'tan Ramazan İftarı... - Yeni Dünya Vakfı

YEDİAK'tan Ramazan İftarı…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 13 Haziran 2016

Yeni Dünya İş Adamları Konseyi (YEDİAK); Ramazan ayı münasebetiyle, Aksaray’da bulunan bir mekanda, Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu,  İstişare Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve Genel Merkez Komisyonlar Başkan ve Üyelerinin davet edildiği iftar yemeği düzenledi.
YEDİAK Üyeleri ile Yeni Dünya Vakfı Ailesinin bir araya geldiği iftar yemeğinde açılış konuşmasını YEDİAK Başkanı Ahmet Kızılöz yaptı. YEDİAK’ın faaliyetlerinden bahsederek oluşumun hedeflerini aktaran Kızılöz, bu güzel Ramazan ayında davete iştirak eden misafirlere teşekkür etti.
Programa katılan ve Ahmet Kızılöz’den sonra konuşma yapan Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu; YEDİAK’ı çalışmalarından dolayı kutladı ve güzel manevî bir ayda bu iftar yemeğini gerçekleştirmelerinden ötürü de teşekkürlerini iletti.
Ezana yakın bir süre kala Kur’an tilaveti yapılan davette, iftar vakti dualar yapıldı ve tüm davetliler iftarını yaptı.