Etkinlikler >

YDVli Gençler Paintballda

Yeni Dünya Vakfı Ankara Gençlik Kolları üyeleri paintball’da buluştu. Son dönemde gerçekleştirdiği kültürel faaliyetlerle dikkatleri çeken YDV Ankara Gençlik Kolları, öğrencilerin sınav öncesi stres ve yorgunluğunu atmaları için Paintball’da bir araya geldi.
 Etkinliğe Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu da katıldı. Göksu burada yaptığı konuşmada, “ Bu tür etkinlikler, her yönüyle vakfımızın gelişimine katkı sağlar. Aramızdaki kardeşlik bağını güçlendirir, birbirimizi daha yakından tanımamıza imkan sağlar. Bu sebepledir ki etkinliği düzenleyen Ankara Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. YDV Gençlik Kolları ise etkinliğe destek olan  Genel Başkan Göksu ile, YDV Ankara Şube Başkanı Ali Toköz’e teşekkürlerini bildirdi.