Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi’nde düzenlenen tanışma kahvaltısı samimi bir havada gerçekleşti. Yapılan kahvaltı sonrası vakfın faaliyetlerini, çalışmalarını ve projelerini genel hatlarıyla değerli misafirlerimize anlatan Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Sn. Mahmut Göksu; birliğin ve beraberliğin bu güzel havada daim olması için düşüncelerini aktardı.
Kahvaltıya iştirak eden değerli misafirlerimiz de kendilerini tanıtarak vakfımızın faaliyetlerinden memnuniyetlerini dile getirdi. Bundan sonra çalışmalarımızda etkin olacaklarını belirten misafirlerimiz, vakıf amaçları doğrultusunda halka hizmet için çalışmalara emek vereceklerini de ilettiler.
Geleneksel hale dönüşen kahvaltı programımız, ikili sohbetler eşliğinde sona erdi.IMG_7539 IMG_7541 IMG_7542 IMG_7544 IMG_7548