IMG_7762 IMG_7769 IMG_7792 IMG_7825 IMG_7892 IMG_8010Yeni Dünya Vakfı Genel Merkezi; 32 haftadır yürüttüğü İslâm Dünyası Seminerleri “Sağlam Genç, İradeli Lider” projesini; Edirne Gezisi ile taçlandırdı.
Proje kapsamında YDV Genel Merkez Kadın Kolları tarafından düzenlenen ve Esenler Belediyesi’nin destek verdiği geziye; seminerlere katılan öğrencilerle birlikte aileleri de iştirak etti. Osmanlı’ya başkentlik yapmış olan serhad şehri Edirne’ye düzenlenen gezide Seyyah Evliya Çelebi’nin “Şu dünyada görülmesi gereken üç şey; Eski Camii’nin yazısı, Üç Şerefeli Camii’nin kapısı, Selimiye’nin yapısı” tavsiyesine biat edilerek tefekkür edildi. Şükrü Paşa Anıtı ve Balkanlar Şehitliği; Sarayiçi ve Kırkpınar ziyaretlerinde katılımcılar duygu dolu anlar yaşadılar. Öğlen yemeğini Meriç Nehri kenarında, eşsiz tabiat manzarasını teneffüs ederek yiyen kafile Bedestan Çarşı’yı ziyaretin ardından Edirne’den ayrıldılar.