Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu; İstanbul’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek önemli temaslarda bulundu.
Mahmut Göksu ve beraberindeki heyet ziyaretlere ISTIME Genel Müdürü Bekir Kaplan ile başladı. Karşılıklı dayanışma ve işbirliği temelinde son derece olumlu geçen görüşme; iyi niyet temennileri ile son buldu.
Ardından YDV Genel Başkanı Göksu ve ekibi; İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız’ı ziyaret etti. Bu yıl verdiği 1453 burs ile eğitime destek veren STK’ları arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Yeni Dünya Vakfı; 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılına dair proje ve hedefler üzerinde fikir teatisinde bulundu. Dr. Muammer Yıldız’a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Mahmut Göksu; bundan böyle de gençlik ve eğitim ile alakalı her konuda vakfın çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti.
Aynı zamanda Yeni dünya Vakfı Genel Merkezi’nin komşusu da olan tarihi ve başarılı okullarımızdan İstanbul Lisesi’nin Müdürü Hikmet Konar’ı ziyaret eden ekip, güzel izlenimlerle okuldan ayrıldı. YDV Genel Başkanı Göksu böyle köklü ve kadim kurumların gelecek nesiller için önemine değindi.
12 Eylül 1980  darbesiyle kapatılan Cağaloğlundaki Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Merkezi 35 yıl aradan sonra tekrar gerçek sahiplerine kapılarını açtı. 1977 Yılında MTTB Genel Merkezine Gaziantep MTTB Orta Öğrenim Başkanı ve üniversite hazırlık kursiyeri olarak Genel Merkezde bulunan Genel Başkan Mahmut GÖKSU bu ziyareti anlamlı bulundu.  Bu ziyaret esnasında MTTB’de devam etmekte olan Kadir Mısıroğlu’nun seminerine iştirak ettiler. Günboyu süren temaslarda Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu’ya eşlik eden heyette; Vakıf Danışmanı İsmail Çardak, Vakıf Koordinatörü Yunus Bostancı ve Kurumsal İletişim Yetkilisi Ömer Işıkel hazır bulundu.