YDV Gaziantep Temsilciliğinden Çocuklara Özel İftar... - Yeni Dünya Vakfı

YDV Gaziantep Temsilciliğinden Çocuklara Özel İftar…

Kategori: Haberler
Yayın Tarihi: 18 Haziran 2016

Gaziantep Temsilciliği, kurulduğu günden bu güne yapmış olduğu eğitsel, kültürel ve sosyal faaliyetlerini Ramazan ayında da arttırarak devam ettirmektedir. Bu kapsamda geniş büyük katılımlı iftarlar vermekle beraber geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı da ihmal etmemesi, herkes tarafından takdir topladı.
Çocuklarımıza, vakıf binasında verilen çocuk iftarına, çok sayıda Yönetim Kurulu Üyesi ve mahalle çocukları katılarak farklı, canlı, özgün bir fotoğraf oluşturdu. Çocukların iftar saatindeki neşeli tavırları, sofrada ezanı beklemeleri, o anda cıvıl cıvıl konuşmaları ve minicik elleriyle dualara samimi şekilde katılmaları herkesi duygulandırdı. Bu manzara çocuklarda özel bir anı olarak kalacağı gibi anne babalar da bu gördükleri karşısında çok mutlu oldular ve Ramazan ayının maneviyatını daha iyi yaşamış oldular. Gaziantep Temsilcisi Ahmet Çelik’e, katılımcı çocukların anne babaları teşekkür ettiler.
3b0b3af7-7ccd-4d2a-bd0e-24c7f014bb6b 6dd97251-43cc-4474-b58c-16f02c9169ab