Burs Sonuçları >

Yeni Dünya Vakfı Burs Başvuruları Sona Erdi

YDV BURS BAŞVURULARI SONA ERDİ
Yeni Dünya Vakfı (YDV), 2014-1015 dönemi burs başvuruları sona erdi. Bu yıl burs kotasını genişleten YDV’ye yurt içinden ve yurt dışından yoğun başvuru yapıldı. Bu yıl ülkemizin yanısıra 15 ülkeden 10 bini aşkın öğrenci YDV’ye burs başvurusunda bulundu.
YDV yönetimi, başvurular üzerinde çalışmaya başladı. Ön değerlendirmeye alınan başvurular, titiz bir incelemeden geçirilecek ve başvuru şartları uygun görülen öğrenciler mülakata çağrılacak.

12-22 Eylül tarihleri arasında İstanbul ve Ankara başta olmak üzere YDV temsilciliklerinde yapılacak mülakatlara ilişkin net bilgiler YDV sitesinde yayımlanacak. Öğrencilerin hangi gün ve nerede mülakata girecekleri bilgisi YDV’nin web sitesinde yayınlanacağından, sitenin takibi büyük önem taşıyor. Mülakat sonuçları ise 8 Ekim’de yine web sitesinden yayınlanacak.