IMG_0012

Ankara Hacı Bayram’daki yeni binasına taşınan Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi buradaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati de ilk toplantıya katılarak vakfı yöneticilerini yalnız bırakmadı. Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, “Ankara’da bir mekânımız olur mu diye düşünürken şimdi ise Hacı Bayram’ın manevi atmosferinde gençlerimize ve vakıf gönüllerine hizmet verecek olan binamıza kavuştuk” dedi.

Yeni Dünya Vakfı (YDV) Ankara Şubesi, Hamamönü’den Hacı Bayram’a taşındı. Ankara Evleri mimarisine uygun olarak inşa edilen 3 katlı yeni bina konuklarına, birçok vakıf ve derneğin bir arada yer aldığı Hacı Bayram’ın manevi havasını da görme imkanı sunuyor. Birçok toplantı, etkinlik ve proje odalarından oluşan iç tefrişatıyla bölgede şimdiden müstesna bir yer edinen yeni vakfı binası 14 Ocak Çarşamba günü ilk misafirlerini ağırladı.

YENİ BİNA HACI BAYRAM’IN MANEVİ HAVASINDA YÜKSELDİ

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Hacı Bayram’ın maneviyatıyla bütünleşen yeni binasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, vakfın yönetim kurulu, denetim, kadın ve gençlik kolları, iş ve siyaset dünyasından vakfa gönül veren hizmet eden birçok kişi bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati de bu özel günde vakfı yöneticilerini yalnız bırakmadı.

MAHMUT GÖKSU: HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNÜ

Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde, Ankara Şube Başkanı Ali Toköz bir açılış ve selamlama konuşması yaptı. Toköz’ün ardından Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu kürsüye çıktı. Genel Başkan Göksu, “Bugün hayatımın en güzel günü. Henüz bundan birkaç yıl önce Ankara’da bir mekânımızın olmasını düşünürken, şimdi ise hem Hamamönü’de gençlik merkezine dönüştürdüğümüz bir yerimiz var. Hem de Hacı Bayram’ın manevi atmosferinde gençlerimize ve gelen tüm vakıf gönüllerine hizmet verecek olan yeni mekânımıza kavuştuk. Bugünleri bize gösteren Allaha hamd ediyoruz” diye konuştu.

IMG_0007

VAKIF ÇORBASI İKRAM EDİLDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ise, Hacı Bayram’da bu kadar güzel bir mekânın olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Resmi açılışının önümüzdeki haftalarda yapılması planlanan yeni mekânın gelen misafirlere gezdirilmesinden ardından, konuklara vakfın bir geleneği haline gelecek olan  vakıf çorbası ikram edildi. Gelen misafirlerin uğurlanmasından sonra yönetim kurulu toplantısına geçildi.

IMG_0020