Yeni Dünya Vakfı Ankara Kadın Kolları 23.5.2015 tarihinde,düzenlediği yaza merhaba piknigi ile bir araya geldi.
Ankara Kadın Kolları Spor-Sosyal biriminin organize ettiği, Şube Başkanı Ali Toköz’ün katkılarıyla gerçekleştirilen pikniğe bursiyerler yoğun ilgi gösterdi. Kızılcahamam Soğuk Su Milli Parkı’nda gönüllerince eğlenip güzel bir gün geçiren öğrenciler adeta tüm yılın yorgunluğunu çıkardı. Piknikteki bursiyerleri ziyaret eden Başkan Toköz, çalışmalarından dolayı Ankara Kadın Kolları yönetimine teşekkür etti. Tokuz, “Bütün bir yıl yoğun faaliyetler yapan Kadın Kolları ekibi her şeyin en güzelini hakediyor siz çalıştınız bize de sizi ödüllendirmek düşer” dedi.

Yemek, oyunlar ve yapılan sohbetlerin ardından yağmurun bastırmasıyla yol üzerinde ki bir restorantta Başk yardımcısı Bahar Can,ekibe çay ve tatlı  molası verdirerek güzel dakikaların sürmesine vesile oldu. Daha sonra Kadın Kolları Başkanı Birsen Gözlü’nün tek tek katılanların fikirlerini almasından sonra Spor Sosyal Başkanı Kerime Öcal’a bursiyerlerin birbirini daha iyi tanınmasına ve kaynaşmalarına vesile oldukları için ona ve ekibine teşekkür etti.