Temsilcilikler >

YDV Adıyaman Gölbaşın'da kız öğrencilere mont dağıttı

fft256_mf6598094

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde Yeni Dünya Vakfı tarafından imam hatip lisesinde öğrenim gören 221 kız öğrenciye kışlık mont dağıtımı yapıldı.
Gölbaşı İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen kışlık mont dağıtım töreninde konuşan Başkan Mustafa Atalay, Yeni Dünya Vakfı’nın milli ve manevi değerlerin kuşatıcı ikliminde gençlerin bilgili, kültürlü ve ahlaklı birer şahsiyet olabilmelerine katkı sağlamayı istediklerini söyledi.
Atalay, “Gençlerimizin doğru hedef ve amaçlarını gerçekleştirmeleri için maddi ve manevi her türlü eksikliklerine katkıda bulunarak hayatın her alanına dair çalışmalara bünyesinde yer vermektedir. 2013-2014 eğitim-öğretim yılında 640 öğrenci kardeşimize burs imkanı sağlayan Yeni Dünya Vakfı, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında 1453 öğrenci kardeşimize burs imkânı sağlamaktadır. Genel merkezi İstanbul’da olan Vakfımız, Ankara’da şube, 11 ilde ve ek olarak sadece Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde temsilcilik düzeyinde faaliyetlerini sürdürmektedir. İlçe bazında tek temsilcilik düzeyinin nedeni, Vakıf Başkanımız ve Adıyaman eski Milletvekili Mahmut Göksu beyefendinin Gölbaşılı olmasıdır. Bu anlamda kendisine teşekkürü bir borç biliriz. Her sene çeşitli imkanlarla öğrencilere destek olmaya çalışan vakfımızın Gölbaşı Temsilciliği resmi olarak 2014 yılı içerisinde faaliyetlere başladı. 2013-2014 eğitim-öğretim yılında köy okullarında bulunan öğrencilerimize 100 adet mont ve kaban yardımı yapmıştır. Bu sene itibariyle İmam Hatip Lisesi kız öğrencilerine birer hediye olarak 221 adet kaban dağıtımı gerçekleşecektir” dedi.
Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman ise, yapılan yardımlardan dolayı vakıf yöneticilerine teşekkür etti.
Törene Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Yeni Dünya Vakfı İlçe Başkanı Mustafa Atalay, yönetim kurulu üyesi Recep Kebeli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
fft256_mf6598100