Web Sitemizin "İngilizce ve Arapça" çevirileri yapıldı. - Yeni Dünya Vakfı

Web Sitemizin “İngilizce ve Arapça” çevirileri yapıldı.

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 1 Mayıs 2021

Yeni Dünya Vakfı Teknoloji ekibi olarak web sitemizin çok dilli yeni olacak şekilde yeniden yapılandırılmasına başladık. Web sitemiz www.yenidunvakfi.org’u sizlerle Arapça ve İngilizce dillerine sahip yeni arayüzüyle paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Dünyanın değişik üniversitelerinde öğrenim gören binlerce yabancı öğrencimiz ve tüm dünya milletleri için vakfımızın web sitesi yenidunyavakfi.org bundan böyle çok dilli (İngilizce-Arapça) olacak şekilde yayın hayatına devam ediyor.

Vakıf çalışmalarımızın yayınlandığı web sitemiz İngilizce ve Arapça olarak da takip edilebilecek.

Vakfımızın bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaların çok fazla olması web sitemizde tercüme çalışmalarının parça parça devam etmesi yönünde bir iş plan oluşturmamızı sağladı.

Vakfımıza hayırlı olsun 🤲🏻

Yeni Dünya Vakfı İngilizce Çeviri