Web Sitemizde hummalı bir çalışma başladı - Yeni Dünya Vakfı

Web Sitemizde hummalı bir çalışma başladı

Kategori: Duyurular
Yayın Tarihi: 1 Mayıs 2021

Yeni Dünya Vakfı Teknoloji ekibinden herkese merhaba,

Bu hafta vakfımızın gelişim süreçlerine ait size güzel bir haber vermek için karşınızdayız.

Yeni Dünya Vakfı’nda bir süredir hummalı bir çalışma içindeydik. Çokça konuşup, tartışıp, kafa yorup çalıştığımız bir sürecin sonunda yıllardır kullandığımız web sitemizi güncelledik.

Dünyanın değişik üniversitelerinde öğrenim gören binlerce öğrenciye burs vermenin yanı sıra öğrencileri en iyi şekilde hayata hazırlamak için mesai harcayan, dünyanın dört bir yanından gençlerin sesini daha fazla kişiye ulaştırmamıza yardımcı olan, bugüne kadar binlerce öğrencinin yurt ve burs ihtiyaç başvurusuna ev sahipliği yapan mevcut web sitemizdeki binlerce içeriğimizi yeni sitemize taşıdık.

Sivil toplum alanındaki yirmi beş yılı bulan çalışmalarımızın her döneminden çok zengin bir içerik barındıran eski sitemize veda ederken hem kullanıcı dostu hem de güncel bir web sitesi hazırlamak istedik. Sizler tarafından sıkça ziyaret edilen ve kullanılan pek çok bölümümüzü kullanıcı dostu hazırlamaya özen gösterdik. Mevcut sitemizdeki kaynakların güncellenmesi için de hala çalışmayı sürdürüyoruz.

Biz yepyeni yüzümüzle size merhaba derken, yeni bir dünya için çalışmaya devam ediyoruz. www.yenidunyavakfi.org adresinden yeni sitemizi inceleyebilirsiniz.

Bizi takipte kalmanız dileğiyle,