Gümüşhane Ak Parti Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş Gümüşhane’de yer alan ve aktif faaliyetlerde bulunan STK ve vakıflara ziyaret gerçekleştirdi. Bu bağlamda Gümüşhane Belediyesi beşinci katında yer alan ve misyonunu;
“Yeni bir dünya için çalışıyoruz.” anlayışıyla yola çıkarak öncelikle gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı, bilgili,  kültürlü, ahlaklı, yeniliklere açık, aydın birer şahsiyet olmalarını sağlayarak milletimizin huzur içinde kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak” olarak belirleyerek çalışmalarına devam eden Yenidünya Vakfı ziyaretinde Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, Gümüşhane Belediye Başkanı ve Yenidünya Vakfı Mütevelli Üyesi Ercan Çimen, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, Yenidünya Vakfı Gümüşhane İl Temsilcisi Yusuf Erdem ve YDV Başkan Yardımcısı İsmail Hayal hazır bulundu.
Yenidünya Vakfı Gümüşhane İl Temsilcisi Yusuf Erdem vakfa yapılan ziyaretten dolayı vekillerimize teşekkür ederek Yenidünya Vakfı çalışmaları hakkında milletvekillerine brifing verdi. YDV Başkan Yardımcısı İsmail Hayal tarafından yazılan Gümüşhane Eğitim Tarihi kitabı vekillerimize takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.
IMG_20160116_153017 IMG_20160116_152943